Spolupráci Beachsoccer Czech a sázkové společnosti Fortuna hodnotí zástupce STES, Vašek Kudrna

„Nový partner plážového fotbalu v České republice, sázková společnost Fortuna, dokáže zcela určitě zatraktivnit tento krásný sport.“ Tak vidí budoucnost této spolupráce ředitel oddělení partnerských projektů FAČR/STES, Vašek Kudrna.

 

Vašku, jsme rádi, že jsi jako zástupce STESu navštívil víkendové zápasy letošního ročníku Fortuna Beach Soccer League. Jak STES vnímá rozvoj plážového fotbalu v České republice za posledních několik let?

Musím říct, že rozvoj plážového fotbalu v České republice je velmi progresivní. Jsme rádi za to, že jeho představitelé, ať už předseda nebo další činovníci, věnují této činnosti velké úsilí a na vlastní oči jsem se přesvědčil, že na akcích spojený s plážovým fotbalem je k vidění spousta skvělých věcí a všechno klape. Jsem velice rád, že se nám všem společnými silami daří rozvíjet tento sport a věřím tomu, že i v dalších letech bude tento trend rozvoje přetrvávat a pečovat o rozvoj budeme minimálně tak, jako tomu je teď.

Od letošní sezóny je novým partnerem plážového fotbalu také sázková společnost Fortuna. Co takové spojení přinese plážovému fotbalu v České republice do budoucna?

To, že se nám podařilo získat pro plážový fotbal a ligu tak silného partnera znamená, že ten sport je atraktivní nejen pro fanoušky, ale také pro obchodní partnery. Pevně věřím v to, že tohle je začátek dlouhodobé spolupráce s Fortunou a případně dalšími partnery, kteří si v tom najdou to potřebné pro své klienty a zákazníky a mohou rozvíjet brand ve spojení s tímto atraktivním sportem, který lidi baví.