Mládež

V mládežnických kategorií jsou velmi oblíbené akce v plážové kopané. Jako v jedné z mála destinací v Evropě se u nás hraje celoročně. Můžeme tak nabídnout velké množství turnajů a tím zpestření tréninků před sezónou. Po celý rok si můžete v ČR vyzkoušet plážový fotbal, který je již populárním po celém světě. Již se nejedná jen o zpestření či doplněk, ale je to již hlavní sport, kde mohou holky i kluci reprezentovat na klubové i reprezentační scéně. Navíc v letních měsících je to ideální možnost se kvalitně připravit v příjemném prostředí a zdokonalit cit pro míč. Díky rozvoji plážové kopané můžeme nabídnout různé akce. Ať jsou to mistrovství, turnaje v různých kategoriích, příměstské kempy, plážové kroužky i tréninky pro celý tým. Navíc důležitý je také zdravotní aspekt, který hra na písku přináší. 

Přijďte si tak vyzkoušet plážový fotbal na vlastní kůži a poznejte jedinečnou atmosféru tohoto sportu, máme pro Vás připravené kroužky, kempy, turnaje a mnoho dalších akcí. Akce pro mládež připravujeme ve všech kategoriích pro kluky i holky a průběžně je aktualizujeme. Formulář pro přihlášení tedy platí pro všechny týmy a kategorie. Pokud máte zájem zúčastnit se, vyplňte formulář a do poznámky uveďte bližší informace (typ akce, region, kategorii a další).

Přehled turnajů, akcí, kempů a kroužků najdete v harmonogramu plážové kopané – KOMPLETNÍ PŘEHLED AKCÍ NAJDETE ZDE.

Poznejte tak jedinečnou atmosféru tohoto sportu! Pokud máte zájem zúčastnit se některé z aktivit, vyplňte formulář a přihlaste se!

Turnaje
informace
Kempy
informace
Kroužky
informace
Tábory
informace
Akce
informace
Soutěže
informace
 

 

Máte-li zájem zúčastnit se některé aktivity, přihlaste se níže a my Vám pošleme další informace.

    Akce Beach Soccer

    Souhlasím se zpracováním osobních údajů