Teplický prezident Beganović ví, že duel s Ladronkou rozhodne

beach soccer

Nejvyšší česká soutěž v plážové kopané se přehoupla do druhé poloviny své základní části. V pondělí podvečer přijde na řadu jeden z důležitých duelů o postup do finále. V něm dosud neporažené Teplice vyzvou Ladronku. Před zápasem jsme krátce vyzpovídali prezidenta týmu Bosnia Adnana Beganoviće.

Očekával jste před sezonou, že po třech kolech budete na druhé příčce?
Před zahájením sezony jsme si dali jasné cíle a to, že musíme úvodní tři kola zvítězit. Nebylo to zajisté lehké, přesto se podařilo a sen o finále stále žije.

Který ze zápasů byl pro váš tým zatím nejtěžší?
Určitě úvodní zápas s Plzní nám nevyšel zcela podle představ, když jsme museli odehrát utkání s jediným hráčem na střídačce. Soupeře jsme zdolali až v prodloužení 9:7.

Tahounem týmu je Denis Laňka. Nebojíte se, že když mu to takto bude dál střílet, že vám ho některý z pražských týmů přetáhne k sobě?
Určitě se toho nebojím. Když pominu naše přátelství a shrnu to profesionálně, Denis je světový a ani jeden z pražských týmů není schopen se pro něj tolik obětovat, jako my.

Jak vidíte vaše šance na postup do finále?
Pondělní střetnutí s domácím celkem BS Ladronka Praha bude rozhodující z našeho pohledu. Pokud vyhrajeme, máme účast ve finále jistou. Myslím si, že mužstvo je připravené jako nikdy předtím na tento duel.

Máte dobré vztahy se světovou hvězdou Stankovicem, nepřijede vám pomoci?
Byla by to určitě ohromná posila, ale tento tah prozatím neplánuji. Raději bych poslal Laňku s Baranem do Švýcarska.